Rens kroppen din med organiske Detox!
Vil du gå ned i vekt
helt naturlig?

PRØV VÅR BESTSELGER!
GRATIS
STARTPAKKE
"Green Coffee med kolin reduserer appetitten, og minsker suget etter mat og sukkerholdige produkter."
Grønne kaffebønner er kanskje det mest brukte kosttilskuddet på verdensbasis akkurat nå! Green Coffee inneholder ekstrakt av grønn kaffe, klorogensyre, ekstrakt av grønn te, Capsimax, kolin og krom - som sammen gir en svært gunstig effekt for vektreduksjon.
Kan gi deg et naturlig vekttap
Kan bidra til økt forbrenning
Ingen tilsettingsstoffer
Gir deg mer energi
Bedre blodsirkulasjon
Raskt resultat for menn og kvinner
Bestill
Mer info

JA TAKK, jeg vil bestille Green Coffee!

Send meg en gratis startpakke med Green Coffee.
Jeg betaler kun porto 39,-

Få et bedre syn
Demper sukkersuget
Øker forbrenningen
Normaliserer blodsukkeret
Et helsekostprodukt

Krom demper suget etter sukker

Krom bidrar til å opprettholde normale blodsukkernivåer, samt minske suget etter sukker. Dette er fordi det har en insulin-regulerende virkning som er vitenskapelig dokumentert. Krom har lenge vært brukt av idrettsutøvere for å øke prestasjon ved å øke energinivået.

Det er ikke entydig bevist gjennom kliniske tester, men flere undersøkelser tyder på at oralt inntak av krom kan føre til økt vekttap gjennom reduksjon av fettlagre - samt en mer tett muskelmasse.

Chili-ekstrakt og kolin!

Chili øker kroppstemperaturen, og sammen med kolin - som fungerer omtrent som et B-vitamin, øker energinivået i kroppen. Atleter bruker kolin, gjerne i sammenheng med andre virkestoffer som chili eller magnesium, for å øke prestasjonsevnen, rettere sagt å utsette følelsen av utmattelse.

Hemmeligheten er klorogensyre!

Det er altfor tidlig å konkludere, men flere og flere studier peker på at den rene klogogensyren i grønne kaffebønner hjelper til med å regulere blodsukkeret og metabolosmen. Det er dokumentert vekttap ved inntak av ekstrakt av grønne kaffebønner.

Tilbakemeldinger fra brukerne er imidlertid mer eller mindre entydige - Green Coffee virker! Sammen med de andre velkjente og også mer dokumenterte virkestoffene vi bruker i dette kosttilskuddet gjør at effekten ved inntak sammen med måltider er at man spiser mindre, holder seg lettere unna søtsaker, øker energiomsetningen, balanserer blodsukkeret, minsker kolesterolnivået - og går ned i vekt på en naturlig måte!

Et helsekostprodukt

Biovita, din kosttilskudd leverandør på nett.

Biovita selger helsekost og helsekostprodukter direkte til deg uten noen fordyrende mellomledd og er nå en av landets ledende leverandører av helsekost. green Coffee fra Biovita blir produsert i Norge etter en streng GMP produksjon. GMP er en forkortelse for "Good Manufacturing Practice" (= god tilvirkningspraksis). Betegnelsen viser til at et produkt er laget etter fastsatte retningslinjer med tanke på innhold, renhet og merking.
Biovita er registrert i Mattilsynet.

Takk for din bestilling!


Du vil straks få tilsendt en bekreftelses e-post.
Vi har også en rekke andre produkter som kan være av interesse for deg.
Se mer på bio365.no

Alle opplysninger du har oppgitt behandles konfidensielt, og vil ikke bli distribuert videre til andre parter.

Med vennlig hilsen,
Biovita AS
LUKK

Salgs- og leveringsbetingelser

Green Coffee selges som abonnement uten bindingstid. Første pakke (1 måned) får du HELT GRATIS! Du betaler kun porto på kr. 39,90,- Øvrige forsendelser koster totalt kr. 357,90 inkludert porto. Du mottar forsendelser annenhver måned fram til du sier opp. Pakken inneholder 60 tabletter med Green Coffee, og varer i to måneder. Månedlig forbruk av Green Coffee utgjør dermed bare 159 kroner. Introduksjonsprisen gjelder kun én gang per person. Ved bestilling når du allerede har mottatt pakke til kampanjepris faktureres denne til ordinær pris. Ved godkjennelse av vilkårene på denne siden aksepterer du inngåelse av et bindingsfritt abonnement, hvor det gis 14 dagers angrerett på inngåelsen av avtalen og eventuelle produkter mottatt i dette tidsrommet.

Bestilling og levering
Du vil motta din første forsendelse ca. 5-10 dager etter at vi har mottatt bestillingen din. Pakken med vedlagt faktura sendes direkte til din postkasse.

NB! Du må være over 18 år for å kunne bestille på nettet. Husk å oppgi fødselsår på bestillingsskjemaet. Ordre fra personer under 18 år regnes ikke som gyldige og vil ikke bli ekspedert.

Avslutting av abonnement
kan gjøres enkelt ved å sende e-post eller ringe vår kundeservice. På fakturaen din står frist for avbestilling, som er to uker etter mottatt pakke. Dermed er vi trygge på at vi alltid har nok med varer på lager.

Abonnementet har ingen bindingstid


Reklamasjoner
meldes til kundeservice ved feil på varen. Vi har svært høy kvalitetssikring på våre produkter. Skulle det likevel være mangler, må det meldes fra innen 10 dager etter at pakken er mottatt. Ved godkjent reklamasjon dekker Biovita porto.

Angrerett
har du på første pakken i abonnementet. Angreretten gjelder i 14 dager fra mottatt pakke, og forutsetter at forsendelsen leveres intakt i original emballasje. Kunden dekker porto.

Betaling
skal skje senest innen fristen som angis på fakturaen; for tiden 14 dager. Unnlater du å betale fakturaen, mottar du betalingspåminnelse/inkassovarsel med et purregebyr på kr. 67,- Unnlater du å betale denne, oversendes kravet til inkasso. Renter og gebyrer vil bli tillagt i henhold til øverste lovpålagte satser. BAHS Kapital AS følger opp alle våre betalinger.

Adresseendring
må meldes til Biovita snarest mulig. Det er kundens ansvar å melde om flytting, og eventuelle kostnader tilknyttet forsendelser som er sendt uten at adresseendring er meldt må dekkes av kunden.

VIKTIG! Det er ikke returrett på forsendelsene i abonnementet
, unntatt den første pakken som kommer med 14 dagers angrerett som følge av angrerett på det inngåtte abonnementet. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse senere enn 14 dager etter inngåelse av abonnementsavtalen får ikke fakturaen kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Har du fått en pakke som du ikke har bestilt, må kundeservice kontaktes straks.

Personvern-garanti
Biovita opererer innenfor datatilsynets retningslinjer for e-handel. Bruk og oppbevaring av persondata vil bli behandlet konfidensielt, og du vil kun motta produktnyheter fra Biovita. Ettersom faktura vedlegges forsendelsen oppbevares ikke sensitiv konto- eller kredittinformasjon.

Green Coffee er et standardisert produkt hvor angitt mengde innhold og virkestoffer er konstant. Vår kvalitetssikring forsikrer deg topp kvalitet ved hver forsendelse. BiovitaAS forbeholder seg likevel retten til å endre produktsammensetning ved behov for å tilfredsstille Norsk lov om kosttilskudd uten å opplyse kunden på forhånd, for å sikre produktets kvalitet.

Kontaktinformasjon
Du tar lettest kontakt med kundeservice på e-post:post@bio365.noeller vår kundetelefon 815 35 079 (Man-Fre 09:00 - 16:00).

Etter bestilling vil du motta nyheter og tilbud fra Biovita og våre partnere. Vi gir ikke din informasjon videre til noen tredjepart.

Biovita forbeholder seg retten til å endre pris, innholdsdeklarasjon og mengdeinnhold i produktet Green Coffee.

Vi ønsker deg en trivelig handel!